Hinnat ja hakeminen

Suomen kielen ja kulttuurin opiskelun viikkohinta 65 €/viikko (sis. opetus, opintomateriaalit ja ruokailu) tai 75 €/viikko (sis. opetus, opintomateriaalit, majoitus ja ruokailut). Viikonloppuasumisen hinta on 5 €/viikonloppu. Mikäli sinulla on oleskeluoikeus Suomessa, voit hakea opintoseteleitä korvaamaan opintomaksujasi.

 

Mikäli koulutus on osa TE-toimiston tekemää kotoutumissuunnitelmaa, opiskelu on kokonaisuudessaan ilmaista. Myös Kielikerho-opetus on kokonaan ilmaista.

 

 

Hakeminen

Kaikille suomen kielen ja kulttuurin opintolinjoille haetaan samalla hakulomakkeella. Opiskelijan opintolinja määräytyy opiskelujen aloituksen yhteydessä tehtävän alkukartoituksen perusteella.

 

Haku syksyllä alkavaan koulutukseen tapahtuu 31.5. mennessä. Vapaita opiskelupaikkoja voi kysellä hakuajan jälkeenkin opiston toimistosta, puh. 0400 487 750 tai hakea suoraan hakulomakkeella.

 

>>> HAE SUOMEN KIELEN JA KULTTUURIN OPETUKSEEN TÄSTÄ

 

HUOM: Pyydämme kertomaan hakulomakkeen "Lisätietoja"-tekstikentässä mahdollisen toiveen opetuksen tasoryhmästä (esim. Kielikerho-opetus, luku- ja kirjoitustaidon opetus, perustasoinen opetus Suomi toisena kielenä -linjalla tai Nopea polku-opetus)