Nuoren mielen ensiapu -koulutus

26.01.2023 - 26.01.2023
110€

Nuoren mielen ensiapu® -koulutus

________________________________________

Mielenterveysosaamista lasten ja nuorten kohtaamiseen

NMEA-koulutus on tarkoitettu 7-18-vuotiaita lapsia tai nuoria työssään tai vapaa-ajallaan kohtaaville. Koulutus soveltuu esimerkiksi vanhemmille, opettajille, oppilashuoltoryhmän jäsenille, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, nuorisotyöntekijöille sekä harrastustoiminnan ohjaajille.

Koulutuksen tavoitteena on ehkäistä lasten ja nuorten mielenterveysongelmia, parantaa niiden varhaista tunnistamista, vahvistaa aikuisten valmiuksia ottaa puheeksi mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä lasten ja nuorten sekä heidän vanhempiensa tai huoltajien kanssa sekä tarjota tukea ja apua.

NMEA-koulutuksessa tutustutaan ilmiöihin ja arjen haasteisiin, jotka vaikuttavat lasten ja nuorten mielen hyvinvointiin kuten netin käyttö, pelaaminen, koulukiusaaminen ja univaikeudet sekä perehdytään lasten ja nuorten tavallisimpiin mielenterveyden häiriöihin ja ongelmiin. Koulutuksessa pohditaan tapoja, joilla lasten ja nuorten mielenterveyttä voidaan vahvistaa sekä keinoja ehkäistä ongelmia.

Laajuus: 14 oppituntia, 1 lähipäivä (7 h) ja verkkokurssi (4 vkoa, vastaa 7h)

Hinta: 110 e, sisältää kirjan (40e), koulutuksen ja lähipäivän lounaan. Koulutuksesta saa Mieli ry:n myöntämän todistuksen.

Paikka: Opisto, Kylänlahdentie 81

Kouluttajat: Heli Piipponen (heli.piipponen@lkro.fi), Katja Puurunen (katja.puurunen@lkro.fi) ja Pirkko Suo-Anttila-Härkönen (pirkko.suo-anttila.harkonen@lkro.fi)

Kurssin osallistujamäärä 6-20 henkilöä. Sitovat ilmoittautumiset 19.1.2023 mennessä.

 

pelto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mielenterveyden ensiapu -koulutukset ovat MIELI Suomen Mielenterveys ry:n rekisteröimiä. Lisätietoja: www.mieli.fi/nuoren-mielen-ensiapu.fi‹ Back