Digitaitokurssi - Moduuli 3

29.11.2023 - 01.12.2023
maksuton

DIGITAITOKURSSI ke-pe 29.11.-1.12.2023

 

Moduuli 3

 

Tuntuuko, että tietotekniikka ja digitaidot aiheuttavat harmaita hiuksia?

Tervetuloa opiskelemaan digitaitojen perusteita rauhallisessa tahdissa ja leppoisassa ilmapiirissä. Perehdymme digitaitoihin perusteista lähtien. Harjaannut käyttämään tietokonetta ja älypuhelinta päivittäisten asioiden hoitamisessa. Tutustumme laitteen käyttöön, internetiin, sähköisiin palveluihin, sosiaaliseen mediaan, tiedonhakuun ja tiedonhallintaan. Kurssilla on varattu paljon aikaa juuri sinua kiinnostavien digitaitojen harjoittelemiseen. Tule rohkeasti mukaan!

Koulutukset on suunnattu kaikille hieman vanhemmille älylaitteiden käyttäjille, jotka eivät ole koulussa tai työssään oppineet mielestään riittävästi eri laitteiden ja internetin saloja ja haluavat nyt oppia lisää.

 

Kolmen päivän kurssi on osallistujalle ilmainen, opiskelupäivä sisältää lounaan. Koulutus järjestetään opistolla, Kylänlahdessa. Mahdollisuus kulkea opiston koulukyydissä Lieksan keskustasta opistolle ja takaisin. Voit ottaa mukaan oman läppärin, älypuhelimen tai tablet-laitteen tai käyttää opiston tietokoneluokan tietokoneita.

 

Moduuli 3 Talous, nettiasiointi

- Virasto-, ja pankkiasiointi

- Verkosta ostaminen ja maksaminen

- Henkilökohtainen talous/budjetointi älylaitteella

Tarvitset verkkopankkitunnukset, harjoittelemme palveluita

 

Kurssin aikataulu:

ke klo 9.30-15.15.

to klo 9.30-15.15

pe klo 9.30-12.30

 ‹ Back