Vapaa-aika

Rakkaudessa sijaitseva liikuntasali on opiskelijoiden käytössä vapaa-aikana klo 21 saakka lukuun ottamatta salin oveen merkittyjä vuoroja. Mikäli Sinulla on harrastusmahdollisuuksiisi liittyviä toiveita, kerro niistä opiston henkilökunnalle, niin mietimme yhdessä, miten niitä olisi mahdollista toteuttaa. Opistolla on mahdollisuus järjestää elokuvailtoja.


Saunavuorot ovat keskiviikkoisin, naisten vuoro on klo 18.30 - 19.30 ja miesten vuoro klo 19.35 - 21.00 Uskon alakerran saunassa. Rakkauden saunavuoroja voi varata asumisen ohjaajalta.


Jokainen opiskelija saa halutessaan oman sähköpostiosoitteen. Olemme kuitenkin tarkkoja seuraavista asioista: Pornosivujen ja rasististen sivujen selaaminen, tuhoamispelien pelaaminen ja omien pelin asentaminen joko CD:ltä tai imuroimalla netistä on kiellettyä. Älä myöskään muuta konfigurointeja tai imuroi koneelle sellaisia ohjelmia, jotka saattavat jumiuttaa sen. Atk-luokassa on videovalvonta.


Internetiä että sähköpostia voi käyttää vapaasti. Päärakennuksessa toimii langaton Wi-Fi-verkko: vierasverkko, jonka salasana on 0987654321. 


Opistolta on juna- ja bussiyhteydet Lieksaan. Aikataulut löytyvät aulan ilmoitustaululta.