Asuminen

Opiskelijat asuvat soluissa Toivo- ja Rakkaus-taloissa. Kunkin solun asukkaat huolehtivat yhdessä solun käytävän, eteisen, oleskelutilan ja pesuhuoneen sekä WC-tilojen siivouksesta. Asumisenohjaaja tarkistaa siivouskäynnillä, että jokaisen opiskelijan huone on järjestyksessä. Ulkojalkineet on syytä jättää eteiseen, se helpottaa käytävien siivoamista.


Opistolla on hiljaisuus alkaen illalla klo 22 aamuun klo 7 saakka. Huoneiden valot on sammutettava viimeistään klo 24 ja kynttilöiden käyttö on ehdottomasti kielletty.


Yövalvoja on tavoitettavissa klo 24–07 puh. 0400 528 602. Käänny yövalvojan puoleen, mikäli yörauha häiriintyy tai tarvitset muutoin apua yöaikaan.


Avaimet huoneisiin saa toimistosta 100 euron panttimaksua ja kuittausta vastaan. Panttimaksun saa takaisin avaimen luovuttamisen yhteydessä, kun huone on luovutuskunnossa. Majoitushuoneet ovat opiskelijoiden käytössä vain maanantaista perjantaihin, ellei muuta ole rehtorin kanssa sovittu.


Majoitushuoneita tarvitaan mahdollisesti muiden kurssilaisten käyttöön loma-aikoina ja viikonloppuisin. Asuinhuoneiden siisteydestä ja järjestyksestä huolehtivat kunkin huoneen asukkaat. Huoneiden on oltava siivottu, kun ne otetaan opiston käyttöön.


Tarvittaessa opisto laskuttaa siivouksesta 25 €/kerta.

 

Muistilista:

  • Muista sulkea ikkunat, sammuttaa turhat valot ja irrottaa sähkökojeet pistorasioista käytön jälkeen.
  • Älä kääntele pattereiden termostaatteja vaan ilmoita lämpö-häiriöistä kirjallisesti toimistoon.
  • Vältä melua yleisen viihtyvyyden ja opiskelurauhan turvaamiseksi.
  • Pesula on päärakennuksen alakerrassa. Pesula on opiskelijoiden käytössä iltaisin maanantaista perjantaihin ja myös lauantaisin, jos se ei ole opiston käytössä. Käsin pestävä pyykki pes-tään myös pesulassa. Varaukset merkitään pesulan ovessa olevaan vihkoon. Pesulan yhteydessä on kuivaus- ja silitys-huone.