Tule meille opettajaksi!

19.05.2021

 

Etsimme osaavaa ja kehittämishaluista opettajaa vastaamaan Lieksan kristillisen opiston Opistovuosi oppivelvollisille -koulutuksen monipuolisesta luotsaamisesta, opetuksesta ja ohjauksesta.

Tehtävässä pääset kehittämään uutta vapaan sivistystyön koulutuslinjaa opiskelijalähtöisesti ja yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Tehtävän hoitamisessa eduksi ovat taito kohdata erilaisia oppijoita sekä kokonaisvaltainen, ratkaisukeskeinen ja kannustava työote. Arvostamme koulutusta tai kokemusta erityisopettajan töistä. Kelpoisuusvaatimukset ovat asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 986/1998 mukaiset. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös hakijat, joilla on soveltuva koulutus.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.8.2021 - 31.7.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa va. rehtori Merja Vartiainen, puh. 040 3658 0433 tai merja.vartiainen@lkro.fi.

Viimeinen hakupäivä on keskiviikkona 2.6.2021 klo 23.59. Hakemukset tulee jättää määräaikaan mennessä, merja.vartiainen@lkro.fi.

 

Linkki TE-hallinnon sivuilla olevaan työpaikkailmoitukseen tässä.

Lieksan kristillinen opisto on vuonna 1944 perustettu kansanopisto, joka tarjoaa yleissivistäviä, perusopetuksen ja perusopetuksen lisäopetuksen, suomen kielen ja kulttuurin sekä käsityötaitojen opintoja erilaisista taustoista tuleville nuorille ja aikuisille opiskelijoille. Arvojamme ovat monikulttuurisuus, suvaitsevaisuus, ihmisen kokonaisvaltainen huomioonottaminen, erilaisten maailmankatsomusten kunnioittaminen ja yhteinen vastuu ympäristöstä ja yhteiskunnasta. opettaja

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle